Szállítás

Annak érdekében, hogy Ön minél gyorsabban és kényelmesebben hozzájuthasson a megrendelt termékeihez, többféle szállítási módot kínálunk Önnek.
A megrendelés során, a kosár oldalán kell megadni, hogy melyik szállítási módot választja. 

KISZÁLLÍTÁS DPD FUTÁRSZOLGÁLATTAL

A kiszállítás egyik legkényelmesebb módja, mert a futár házhoz viszi a kért csomagját, legyen az a lakcíme vagy a munkahelyének a címe. 

Ára: 2000Ft (1575Ft+ÁFA)

Hogyan történik a kiszállítás?

A kiszállítás előtt a futárszolgálat emailt/SMS-t küld Önnek, melyben tájékoztatják a kiszállítás várható időpontjáról.
Az üzenetben megtalálja a fizetendő vételárat, és az Ön csomagszámát, amivel nyomon követheti a csomagját.

A megrendelt terméket ha utánvéttel kérte, akkor készpénzben vagy bankkártyával  tudja az ellenértéket futárnak kifizetni.

A fizetendő végösszeg minden költséget tartalmaz. 

Kérjük a csomagot az átvételkor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen ha a termékeken észlelt sérülést, kérje a jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt sajnos sem a futárszolgálat, sem mi nem tudunk elfogadni. 

KISZÁLLÍTÁS FOXPOST CSOMAGAUTÓMATÁKBA

Lehetősége van a megrendelt termékeket Foxpost csomagautomatákba rendelni. 

A FOXPOST országos lefedettségű, 102 db, könnyen megközelíthető csomagautomatával rendelkezik. 

Kifejezetten forgalmas helyeken, népszerű bevásárlóközpontokban találhatók.
Mivel nincs mindenkinek lehetősége arra, hogy otthon, munkaidőben várja a futárt, így ez egy nagyon kényelmes megoldás, hogy a bevásárlóközpontok hosszú nyitvatartási idejében átvehetjük a megrendelt csomagunkat.

Előnyei:
- Gyors, mert a megrendelt termékeit akár már másnap átveheti.
- Kényelmes, mert a kiválasztott fűszereket, teákat az Önhöz legközelebb eső automatába rendelheti, és akkor veheti át amikor ideje engedi.

- Biztonságos, mert a megrendelt termékei becsomagolva, sérülésmentesen jutnak el Önhöz.

Árak: 786Ft (619Ft+ÁFA)

Hogyan történik a kiszállítás-átvétel?
-Ha a csomag megérkezett az átvételi pontra, a Foxpost SMS-ben értesíti erről. Az üzenetben elküldött egyedi, csak az Ön által ismert kóddal nyitható ki az automata megfelelő ajtaja.
-Látogasson el az automatához, adja meg a kódot és nyissa ki a rekeszét.
-Ha a fűszereket, teákat, nem előre utalással rendelte, akkor az automatánál van lehetősége bankkártyával kifizetni az ellenértékét. Az utánvétkezelés díja +190Ft. (150Ft+ÁFA)

Személyes átvétel
Telephelyünkön a termékek közvetlen átvételére egyelőre nincs lehetőség. De helybeli vásárlóinknak személyes átvételi lehetőséget nyújtunk, melyet úgy alakítunk ki hogy a vásárlónknak a lehető legkényelmesebb legyen. A megrendelés leadásakor megadott mobiltelefonszámon felkeressük Önt, és a leghamarabbi időpontban, egy nyíregyházi helyszínen a csomagot átadja kollégánk. Ez a szállítási mód teljesen díjmentes!